Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Στη σελίδα αυτή θα γίνονται αναρτήσεις που θα φορούν τα Μαθηματικά που διδάσκονται στην Γ΄ Λυκείου σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών. Θα δίνονται κυρίως ασκήσεις, ερωτήσεις θεωρίας, τεστ, διαγωνίσματα κ.λ.π. με στόχο να βοηθηθούν οι μαθητές στην προετοιμασία τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Οι αναρτήσεις θα γίνονται με την τεχνική του συνδέσμου. Αυτό θα το κάνουμε για εξοικονόμηση χώρου. Οι σύνδεσμοι θα οδηγούν σε ένα κοινόχρηστο έγγραφο της Google στο οποίο οι χρήστες θα έχουν δικαίωμα ανάγνωσης, εκτύπωσης κλπ. Για την καλύτερη ταξινόμηση των αναρτήσεων, αυτές θα αριθμούνται και θα συνοδεύονται από την ημερομηνία ανάρτησης. Περιμένουμε τις δικές σας παρατηρήσεις για να βελτιώσουμε την λειτουργία της σελίδας και να διορθώσουμε τυχόν λάθη. Καλό θα είναι οι αναγνώστες μας να μας ενημερώνουν με e-mail στη διεύθυνση eme12nisou@gmail.com. 
Σ' αυτή τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν και οι συνάδελφοι να στέλνουν θέματα για δημοσίευση, τα οποία είναι σύμφωνα με τους στόχους και τις επιδιώξεις αυτής της σελίδας.


 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Η φωτογραφία μου
ΡΟΔΟΣ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, Greece
ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 35 85100 ΡΟΔΟΣ Πληροφορίες : 22410-70235 EMAIL: eme12nisou@gmail.com