Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

« Μέγιστη Διάκριση»



« Μέγιστη Διάκριση»


Ο Αθηναγόρας Σκιαδόπουλος με την
Εθνική Μαθηματική Ομάδα Μεγάλων
στην 53η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα

 Ο Αθηναγόρας Σκιαδόπουλος, μαθητής της Α΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία, μετά την τελική κατάταξη που ανακοίνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ), είναι μέλος της εξαμελούς Εθνικής Μαθηματικής Ομάδας που θα συμμετάσχει στην 53η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη MardelPlata της Αργεντινής από 4 έως 16 Ιουλίου.
Ο Αθηναγόρας Σκιαδόπουλος προκρίθηκε από όλες τις φάσεις των Πανελλήνιων μαθητικών διαγωνισμών για μαθητές Λυκείου που πραγματοποιήθηκαν κατά τη φετινή σχολική χρονιά και κατέκτησε το χάλκινο Πανελλήνιο μετάλλιο στην 29η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης», ενώ στις 9 Απριλίου συμμετείχε και στη Διεθνή Μαθηματική Μεσογειάδα χωρίς ακόμη να έχουν βγει τα αποτελέσματα.  
Η συγκρότηση της εξαμελούς Εθνικής Ομάδας έγινε μετά από τη βαθμολογία που έλαβαν οι συμμετέχοντες μαθητές στην 29η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης» που διεξήχθη στην Αθήνα στις 3 Μαρτίου, στον Προκριματικό Διαγωνισμό που έγινε επίσης στην Αθήνα στις 8 Απριλίου , (οπότε και επελέγη η δωδεκάδα της Εθνικής Μαθηματικής Ομάδας) και στην 29η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα, που έγινε στις  28 Απριλίου.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής ο μαθητής μας κατέκτησε την πέμπτη θέση στην τελική εξάδα.
Αρχηγός της αποστολής στην 53η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα θα είναι ο Ανάργυρος Φελλούρης, Καθηγητής Ε.Μ.Π. και υπαρχηγός ο Ευάγγελος Ζώτος Καθηγητής.
Το Παράρτημα της Ε.Μ.Ε. Δωδεκανήσου συγχαίρει θερμά τον Αθηναγόρα Σκιαδόπουλο για την διάκριση του αυτή και του εύχεται κάθε επιτυχία στην επίτευξη των υψηλών του στόχων όπου σαν μέλος της Εθνικής Μαθηματικής Ομάδας Μεγάλων θα εκπροσωπήσει διεθνώς τη χώρα και τον τόπο μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Η φωτογραφία μου
ΡΟΔΟΣ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, Greece
ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 35 85100 ΡΟΔΟΣ Πληροφορίες : 22410-70235 EMAIL: eme12nisou@gmail.com